Remontti Järvenpää ja Uusimaa - Saneeraus joka tilaan!

Radical-rakennus on remonttien ja saneerausurakoiden palveleva ammattilainen. Toimimme Järvenpäässä ja koko Uudellamaalla, pääkaupunkiseutu mukaan lukien. Toteutamme erilaiset remontit asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, kustannustehokkaasti ja sovituissa aikatauluissa. Palvelemme niin kotitalouksia kuin myös yrityksiä toimialueellamme. Myös remontissa tarvittavat LVI- ja sähkötyöt hoituvat kauttamme.

Kylpyhuoneremontit

Meiltä saat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit alusta loppuun. Suoritamme vanhan tilan purkamisen, vedeneristykset, laatoitukset sekä kalusteasennukset lujalla ammattitaidolla ja laadukkaalla työnjäljellä.

Huoneistoremontit

Meiltä saat huoneistoremontin tarpeittesi mukaan toteutettuna. Olipa mielessäsi pieni pintaremontti tai asunnon kokonaisvaltainen remontointi lattiasta kattoon, toteutamme sen huolellisesti ja toiveesi huomioon ottaen.

Myös muut remontit ja saneeraukset - Kysy lisää!

Toteutamme myös muut saneeraustyöt ulos ja sisälle ammattitaidolla. Olipa remontti pieni tai suuri, meiltä se onnistuu. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää palveluistamme tai tee saman tien tarjouspyyntö!

Ota yhteyttä tai pyydä meiltä tarjous!

Yhteystiedot

Radical-Rakennus

Nummikatu 3 B 4

04460 JÄRVENPÄÄ

050 410 4725

eemeli.virtanen@radicalrakennus.fi

www.radicalrakennus.fi